torsdag, januari 05, 2006

"Sleeper cell" inköpt av SVT

Den tiodelade miniserien "Sleeper cell", som sändes i början av december på Showtime i USA och var en så finfin serie att den tog sig upp på plats sex på min topplista över året, har köpts in av SVT enligt ett pressmeddelande. När den ska sändas anges inte, vilket brukar innebära att den detaljen inte är löst ännu. Hoppas bara att de inte gör en "Veronica Mars" och väntar i ett och ett halvt år med att sända detta panginköp.

Jag gjorde en recension av "Sleeper cell" förra månaden. Läs den här.

7 Comments:

Anonymous Måns said...

Och ALDRIG att SVT hade köpt in den så snabbt om det inte hade varit för din och Weird Science hype under december. TACK för det. You make a BIG difference..!

05 januari, 2006 12:34  
Anonymous Patrick said...

Visst är det så. SVT:s inköpschef har ju t.o.m figurerat i kommentartrådar på Weird Science.

05 januari, 2006 12:56  
Blogger 43 minuter said...

Tack tack.

Fast även om jag gärna tänker tanken att den svenska tv-världen snurrar kring 43 minuter, så det är ju ändå möjligt att de tog ett självständigt beslut utan vår inblandning...

05 januari, 2006 13:46  
Anonymous terLag said...

trodde aldrig att dom skulle köpa in den. Det är ju en bra serie men frågan är om svenska folket är lika engagerade i terrorceller och "räddslan" om att dom finns mitt bland oss.

05 januari, 2006 16:05  
Blogger 43 minuter said...

Jag har nu fått bekräftat, från en väldigt säker källa, att det inte var mina eller Kjells uppskrivningar av "Sleeper cell" som låg bakom SVT:s beslut att köpa in serien. De började tydligen dra i trådarna bra mycket tidigare än i december. Så all heder åt deras inköpare i det här fallet.

Då är det ju bara att hoppas att avdelningen som lägger tablåerna gör sitt jobb också, och sänder serien inom rimlig tid...

05 januari, 2006 16:40  
Anonymous Billy said...

Hahaha... hur fick du det bekräftat? Mailade dom och sa det, apropå skriverier i en kommentartråd till en blogg! Håll med om att dom verkar lusläsa dom bästa tv-bloggarna iaf!

05 januari, 2006 20:25  
Anonymous sambaerik said...

de har sannolikt sett piloten och eventuellt något ytterligare avsnitt på tv-mässan i våras. det är väl då de flesta inköpen planeras?

06 januari, 2006 16:03  

Skicka en kommentar

<< Home