måndag, september 19, 2005

Jamen jag hade ju ...

... bestämt mig! Åh, dumma människor som sätter griller i huvudet på en och får min hjärna att börja bråka med kroppen. Ja ja, jag gör väl en Henke Larsson och kovänder då. Men förvänta er inga underverk (vilket jag kanske inte begåvat världen med hittills heller, men ändå). Det blir inlägg då och då när jag har tid och i den utsträckning de känns relevanta nog att skriva.

Och för övrigt så känns det så klart varmt och fint inombords att inse att några skulle ha saknat min blogg om den försvann.

8 Comments:

Blogger Fredrik Adolvsson said...

Huzzah!

19 september, 2005 19:33  
Anonymous Kalle said...

Finemangs!

20 september, 2005 12:17  
Anonymous tb said...

jag skulle sakna din blog, kollar mycket på olika tvserier som inte sänds i sverige så jag behöver alla tips jag kan få :)

20 september, 2005 22:07  
Blogger ...grönvita sidan upp! said...

Med tanke på kvaliteten och watercooler-potentialen hos de säsongs- och seriepremiärer som gått upp hittills känns det som helt fel tillfälle att lägga ner den här bloggen. Skönt att se att du tänkte om.

Såg "Kitchen Confidential"-piloten och tänkte "fan, får man GÖRA sådant här på vanlig amerikansk tv, ens på FOX"? Sedan såg jag säsongspremiären av "Arrested Development", och var fullkomligt mållös i ett par timmar. Bättre - och värre! - än någonsin. AD klämmer in fler gags på ett avsnitt än de flesta sitcoms på en säsong. Och de flesta är allt annat än rumsrena.

USA-versionen av "The Office" verkar, mot alla odds, att ha börjat hitta en fungerande form. Även "My Name Is Earl" påstås ju vara edgy (vilket i och för sig inte säger så mycket, i och med att den går på NBC). Slutsatsen man drar hittills är att någonting har hänt. Någonting jävligt intressant.
Kanske var nedläggningen av "Everybody Loves Raymond" precis den energikick sitcom-genren behövde.

43 minuer i all ära, men 21 1/2 minuter kan räcka långt ibland, det också.

21 september, 2005 12:31  
Blogger Pollymia said...

Tack, om du bara skriver ett par dagar i veckan så lovar jag att bara kika in med den frekvensen oxå...

Jag hade som målsättning att skriva och ge boktips var dag men nepp, så blev det inte. Man skriver ändå som bäst när man har tid och lust.

Kram M

21 september, 2005 13:10  
Blogger Eli said...

Härligt att du inte lägger ner! Bloggosfären skulle inte vara densamma utan din skarpa blogg!

21 september, 2005 17:11  
Anonymous Anonym said...

Tack för att du kommer att finnas kvar...

21 september, 2005 19:28  
Blogger Conan said...

Välkommen tillbaka! Skönt att du besinnade dig.

22 september, 2005 11:44  

Skicka en kommentar

<< Home