tisdag, mars 07, 2006

Världen är hemsk ibland

Har precis sett gårdagskvällens dubbelavsnitt av "24". Var de tvungna att göra så där? Var de tvungna att göra mig tårögd? Var de verkligen tvungna att vara så grymma?

Jag känner mig tom.

En annan "24"-fundering: Hur kommer det sig egentligen att de anställda på USA:s (påhittade) antiterrorbyrå går med på att jobba i en grå betongbunker år efter år? Visst, någon kanske kan hävda att det beror på säkerhetsskäl, men kom igen, det där stället läcker ju som ett såll vareviga år, och blir infiltrerat minst en gång per säsong och utsätts för allehanda attentat - betongen verkar ju göra nada nytta. Och även om det nu är så viktigt att de sitter i en fönsterlös bunker - kan de åtminstone inte måla väggarna för trivselns skull?

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Såg just klart på dubbelrejset (sweeps?) och jäklar, blev lite ledsen för första gången under alla år med "24". Det var grymt. Edgar, stackarn.

08 mars, 2006 00:29  
Anonymous Michael said...

Hoppas att alla som läste "anonymous" kommentar redan sett det senaste avsnittet. Det var tre tysta sista sekunder istället för de vanliga plinken...

08 mars, 2006 02:12  
Anonymous Anonym said...

Jag undrar hur du gör när du ser alla serier laddar du ner avsnitten eller ser du via parabol?

08 mars, 2006 02:42  
Anonymous terLag said...

Men hur seriöst skulle man ta ett ställe som hade målade träd och solar på väggarna i förhörs(totyr)rummet.

08 mars, 2006 10:41  
Anonymous Patrick said...

Enda anledningen till att CTU sitter i samma betongbunker år efter år är nog att budgeten för tv-serien endast tillåter att de filmar interiörscenerna i FOX städskrubb :) En ganska hitech städskrubb, iofs...

Jag håller med om att det var ovanligt sorgligt slut på timme 108. Lite ledsen i ögat blev man allt.

08 mars, 2006 17:18  

Skicka en kommentar

<< Home